| |
.::Rezerwa 126p::. BEZ KOMUNISTYCZNEJ ADMINISTRACJI |
 |
Zlecę / szukam / dam do zrobienia - Tapicerka skorzana przedniego fotela
padams - 2019-08-28, 12:51 Temat postu: Tapicerka skorzana przedniego fotela Witam
Wybieram sie w dluga podroz Maluchem i zeby moje plecy to przezyly potrzebuje obszyc fotel kierowcy skora perforowana. Polska czesc podrozy to Lodz - Poznan - Szczecin, wiec najlepiej zeby tapicer znajdowal sie gdzies w poblizu wymienionych miejscowosci, ew na trasie.
Pozdrawiam
Piotr
nanab - 2019-08-28, 15:32
Fotel będzie warty więcej niż cały maluch
Skóra na upał albo mróz to najgorsze co może być, już lepiej weĽ jaki¶ normalny materiał, przy okazji wyjdzie 5x taniej. Chyba najlepiej "oddychaj±cym" materiałem będzie taka siateczka z której robi się np. elementy butów, toreb i plecaków. U siebie robiłem z tego tapicerkę fotela: https://photos.google.com/share/AF1QipNNbpzjxOMlDzIxhXAv65LVpPBOADbApVKr5VaO9tbhe7Apr0xAYXGXn0gEz-161w/photo/AF1QipPYWCBRYiklR082TMQqPPkwnJnsXqBF5WrELYwl?key=NzNBVy1SVXpGSmlkcHFFQ0kzdVJOblRGbWl0Vi1R
Nie pamiętam nazwy, musiałbym poszukać.
dizzyx - 2019-08-28, 20:40
| nanab napisał/a: | Nie pamiętam nazwy, musiałbym poszukać.
|
Może masz na my¶li tkaninę typu coolmax? Bo o czym¶ takim słyszałem
Generalnie jak już masz obszywać, to do malucha prędzej welur a w wersji "budżetowej" wystarcz± dobre pokrowce, od razu odczujesz znaczn± poprawę komfortu w stosunku do skaju
OLOnez - 2019-08-29, 09:12
Koraliki pod plecy
|
|