| |
.::Rezerwa 126p::. BEZ KOMUNISTYCZNEJ ADMINISTRACJI |
 |
Wnętrze, nadwozie i stylistyka - Wyciąganie szybki licznika bez wyciągania licznika.
nurek3 - 2011-01-25, 20:13 Temat postu: Wyciąganie szybki licznika bez wyciągania licznika. Jako że jak iść na całość to iść na całość , więc zabieram się za malucha dość konkretnie.
Prawie wszystkie części już kupione i czekają na odbiór, ale teraz mi się nudzi i chcę wypolerować szybkę od licznika - jest porysowana - może nie znacznie, lecz brakuje mu tego blasku...
Tylko jest jedno ale - czy można wyciągnąć szybkę bez wyciągania licznika? Posiadam plombę na liczniku i chciałbym ją zachować ...
Wojtas08 - 2011-01-25, 20:17
Musisz wyciągnąć tylko panel z przełącznikami. Lecz plomby są przy szybce które będziesz musiał uszkodzić, jesli to jest Fl.
http://www.fotosik.pl/pok...054d5945fe.html te białe kropeczki to te niby plomby.
Mam nadzieję, że się nie mylę, jak coś to niech ktoś to sprostuję
nurek3 - 2011-01-25, 20:57
Znaczy się tak - szybka może zostać na cyferblacie, nie muszę jej wyjmować , ona jest to tych punktów jakby przyklejona ?
chodzi mi o zdjęcie czarnej obudowy Tak, FL-ka , tylko ja na kapliczce wychowany ;p
Wojtas08 - 2011-01-25, 22:28
No ona jest przyklejona. Nie rozumiem skoro nie chcesz jej wyjmować i może zostać na cyferblacie to w czym problem?
|
|